top of page
Vinyasayoga 

NY SÆSON STARTER EFTER SOMMERPAUSEN TIRSDAG 15/8 2023. 

 

Tirsdage 19:30-21:00

i Yoga i Valby, Skolegade 2A, 2500

Pris: 430,- per måned

Du er velkommen til prøvetime. Tilmeld dig ved at betale 150,- på MobilePay til 26187966. Skriv den ønskede dato i kommentarfeltet. Hvis du efter klassen beslutter at tilmelde dig, trækkes beløbet fra månedsprisen på 430,-. 

I vinyasayoga bevæger du dig i et flow med åndedrættet, så hele kroppen bevæges og styrkes igennem serier af øvelser.  Der er færre pauser mellem stillingerne end i fx hathayoga, og du når derfor igennem flere forskellige yogastillinger i løbet af en vinyasaklasse.

 

Ikke to klasser er ens, men opbygningen er den samme, altid startende med siddende 

meditation og åndedrætsøvelser, herefter et flow med opvarmning, stående, siddende og liggende stillinger og som afslutning liggende afspænding.

 

Du får 60 minutters energigivende flow og 30 minutters cool down med stræk og afspænding, så du kommer ned i tempo inden aftenstunden.

Holdet er for dig, der ønsker styrke, smidighed og dyb afspænding med grundig instruktion i øvelserne og individuelle tilpasninger og for dig, som samtidig ønsker den naturlige progression og trygheden, der følger med, når du går på et fast hold med den samme yogalærer og de samme mennesker omkring dig. 

Group of diverse girls stretching their
bottom of page