top of page
Yoga i skolen 
Free Flow Yoga tilbyder undervisning af elever og lærere i yoga. 
Yogaundervisningen giver børnene/de unge ro, balance, styrke, smidighed og og større kropsbevidsthed  gennem det fokuserede arbejde med åndedræt og koncentration om kroppen, samt den dybe afspænding. Samtidig er yogaklassen er oplagt sted at tale om vigtige temaer i de unges liv, et sted, hvor de kan italesætte svære følelser og dele glæder og sorger. De unge får kropslige og mentale udfordringer individuelt og sammen med andre, udfordringer, som er med til at udvikle dem fysisk, personligt og socialt.

Det intense arbejde med kroppen giver styrke og holdning, og gennem yogaen lærer de om dem selv og deres egne ressourcer og grænser. De kommer i kontakt med deres krop og herigennem med deres følelser og fornemmelser. Yogaøvelser styrker muskler og led, løsner spændinger, der kan give smerter og frigør energi i kroppen. Der gives en grundig instruktion, og anatomi inddrages, hvor det er naturligt.

Åndedrætsøvelser giver ro og energi, modvirker stress og gør, at kroppen restituerer sig selv. I en tætpakket hverdag, kan åndedrættet bruges til at give de unge en større jordforbindelse og give dem en pause, hvor de kan være nærværende.

Yogatimen skal være et trygt sted, hvor man kan være, som man er, være åben og udfordre sig selv. Yoga er ikke en sport. Der er ingen konkurrence i yoga. Vægten lægges på et godt fællesskab og en god omgangstone. Gennem par- og gruppeøvelser styrkes sammenholdet og kendskabet til de andre.
Jeg tilbyder korte eller længere forløb og tilbyder undervisning tilpasset mål og læreplaner på din skole eller uddannelsesinstitution.
Ring for et uforpligtende skræddersyet tilbud til din klasse eller skole 26187966. 
bottom of page