top of page
Firmayoga med Free Flow Yoga

"Yoga giver mig en pause fra arbejdet. Jeg rejser mig normalt kun meget få gange i løbet af dagen. Det er dejligt at blive guidet til stræk.​" Deltager i firmayoga

Firmayoga giver sunde og glade medarbejdere! 

Hvad er firmayoga? Firmayoga er yoga direkte i dit firma. Yogaen er tilpasset en travl arbejdsdag og skal være tilgængelig og attraktiv for alle. Deltagerne behøver ikke have nogen erfaring med yoga. Det vigtigste er, de har lyst til at lave øvelser i et roligt tempo med fokus på nakke, skuldre og ryg og afspænding.

Læs mere om Free Flow Yoga her

Hvorfor firmayoga? Firmayoga kan være med til forebygge stress og smerter og give ny energi. Deltagerne få trænet og løsnet de spændte muskler og får en kropslig og mental pause. At tilbyde firmayoga er med til at skabe en attraktiv arbejdsplads med en socialt ansvarlig profil. Firmayoga foregår i en positiv og afslappet atmosfære, hvor der er plads til smil og godt kollegialt samvær. 

Hvordan fungerer det? Sammen finder vi en model for yoga i dit firma. Skal der være yoga i eller udenfor arbejdstiden? Skal der være et eller flere hold? Skal holdtræningen kunne kombineres med personlige forløb eller yogamassage o.s.v.?  

Hvad skal der til for at få yoga i mit firma? Det eneste, der er nødvendigt for at kunne lave yoga i dit firma, er et varmt og tørt lokale med plads til at lægge yogamåtterne. Udendørs undervisning er også en mulighed i sommerperioden. Yogamåtter kan firmaet anskaffe eller låne af Free Flow Yoga.

Hvad koster firmayoga? Det koster 1000,- i timen inklusive kørsel i hovedstadsområdet. Jeg er desuden altid rådighed for medarbejderne på mail og telefon og i forbindelse med undervisningen, hvis de  har spørgsmål eller brug for, at der tages særlige hensyn.

Bemærk, at yogaundervisning er momsfritaget. 

NB: Jeg underviser også på engelsk. 

Ring og få en uforpligtende snak om yoga i dit firma på 26187966 eller send mig en mail på freeflow@outlook.dk 

bottom of page